Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 2024-03-28, 1:22 PM

Близнюківський Будинок дитячої та юнацької творчості


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 101
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2012 » Березень » 03


29 грудня було підведенно підсумки районного конкурсу дитячого малюнку
«Охорона праці очима дітей»
    Учасниками конкурсу були учні, вихованці навчальних закладів трьох вікових груп:
перша група – автори робіт віком від 6 до 10 років;
друга група - автори робіт віком від 11 до 14 років;
третя група - автори робіт віком від 15 до 18 років.
            Конкурс проводився за напрямком художньої творчості – малюнки.
      Конкурсні роботи виконані за тематикою охорони праці та промислової безпеки, а саме: безпечного ведення робіт у вугільній, деревообробній промисловості, сільському, лісовому та ліфтовому господарствах, медичній сфері, будівництві, на транспорті.
       На конкурс надійшло 51 малюнок у довільній графічній, живописній формах. Малюнки виконані олівцями, акварельними фарбами та гуашшю. 
         
       
 
За підсумками роботи журі визначили переможців конкурсу та придставили до нагородження грамотами відділу освіти Близнюківської РДА:
-        І місце - Деняк Катерину, Лукашівська ЗОШ І-ІІІ ст.; Роговську Любов, Близнюківський ліцей;
-        ІІ місце -  Макарчук Людмилу, Добровільська ЗОШ І-ІІІ ст.; Шартан Юлію, Миколаївська ЗОШ І-ІІ ст.; Процун Таїсію, Харченко Миколу, Лукашівська ЗОШ І-ІІІ ст.;
-        ІІІ місце – Золотар Наталію, Берестівська ЗОШ І-ІІІ ст.; Каплієнко Валерію, Близнюківський ліцей; Ковальчука Артема, Широчанська ЗОШ І-ІІ ст.; Маноху Данила, Лукашівська ЗОШ І-ІІІ ст.
     Найкращі роботи, які посіли І, ІІ та ІІІ місця по вікових категоріях направити 29.02.2012 року до Головного управління освіти і науки  для подальшої участі у регіональному турі конкурсу.
Переглядів: 1616 | Додав: Kochegar | Дата: 2012-03-03

       На виконання наказу Управління Державтоінспекції МВС, Міністерства освіти і науки, молоді та спорту, Моторно (транспортного) страхового бюро України від 18 січня 2012 року №17 та метою залучення підростаючого покоління до вивчення та дотримання правил дорожнього руху, безпечної поведінки на вулицях міст, заміських дорогах та сільській місцевості, у транспорті. Відділом освіти Близнюківської РДА спільно з Державтоінпекцією Близнюківського РВУМВС України в Харківській області, було проведено районний етап Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка та фото «Моя сім’я за безпеку дорожнього руху»

       В конкурсі прийняли участь учні  ЗНЗ  віком 6-16 років. На конкурс представлені 42 цікавих та змістовних малюнка та 7 фото.

     

        За підсумками роботи журі було визнано переможцями та представлено до  нагородження грамотами та цінними подарунками за номінаціями :

 "Малюнки”

-        І місце -  Соловей Анастасія, Бурбулатівська загальноосвітня школа І-ІІ ст.; Макарчук Людмила , Добровільська  загальноосвітня школа І-ІІІ ст.; колективна робота учнів Широчанської загальноосвітня школа І-ІІ ст.

-        ІІ місце - Кутузов Олександр, вихованець ББДЮТ, Фартух Вікторія вихованка ББДЮТ; Пучкова Поліна, Кармановська Дарья, Самійлівська  загальноосвітня школа І-ІІІ ст.

   - ІІІ місце -  Вовк Марія, Близнюківський ліцей; Чернявська Аліна, Миколаївська загальноосвітня школа І-ІІ ст.; Дзюбенко Юлія, Острівщинська загальноосвітня школа І-ІІІ ст.; Балакшій Карина, Надеждинська загальноосвітня школа І-ІІ ст.

  "Фото”

    -І місце – Шевченко Світлана, Берестівська загальноосвітня школа І-ІІІ ст.; Рибас Людмила, Олексіївська  загальноосвітня школа І-ІІІ ст.

-        ІІ місце – Матвієнко Вікторія, Софіївська Перша загальноосвітня школа І-ІІІ ст.

-        ІІІ місце - Стельмащук Анастасія , Островщинська загальноосвітня школа І-ІІІ ст.

      Роботи переможців Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка та фото «Моя сім’я за безпеку дорожнього руху» направлено  до УДАІ ГУМВС  України в Харківській області.

 

Переглядів: 1176 | Додав: Kochegar | Дата: 2012-03-03

Пошук
Календар
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Педагогічна преса

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz