Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 2024-04-19, 5:37 AM

Близнюківський Будинок дитячої та юнацької творчості


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 101
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2014 » Лютий » 14

  14 лютого 2014 року у Близнюківському Будинку дитячої та юнацької творчості завершився районний конкурс екологічних агітбригад на тему : «Збереження первоцвітів і ранньоквітучих рослин України»

 У конкурсі взяли участь шістнадцять команд. Честь відкрити конкурс та представляти команди було надано голові районної ради  старшокласників «Імпульс» Юлії Тарасюк та члену гуртка «Юний журналіст» Будинку дитячої та юнацької творчості Анастасії  Шевченко, які в своєму виступі звернули увагу на екологічні проблеми людства, які потрібно вирішувати негайно.  Перед початком виступів команд всім присутнім побажав успіху начальник  відділу освіти Близнюківської РДА  Леонід Володимирович Бондаренко.

 Визначити кращих цього дня було досить складно, адже за словами членів журі –   команди демонстрували змістовні та цікаві виступи в яких вдалося розкрити актуальність екологічних проблем в Близнюківському районі. Тож, після довгих суперечок все ж таки було вирішено перше місце надати команді "Аліса" Алісівської  ЗОШ І-ІІІ ст., друге місце - командам «Еколенд» Близнюківського ліцею та «Грінпіс» Садовської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст., третє місце – команди "Джерело" Софіївської Першої ЗОШ І-ІІІ ст.,"Сонцеграй" Олексіївської ЗОШ І-ІІІ ст., "Екос" Самійлівської ЗОШ І-ІІІ ст. Наразі відеоматеріали виступу переможця та електронний варіант сценарію буде передано до КЗ «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості».  

 Окрему подяку відділ освіти Близнюківської РДА, адміністрація Близнюківського Будинку дитячої та юнацької творчості висловлює вчителям-організаторам, які підготували команди до участі та не припиняють звертати увагу підростаючого покоління на екологічні проблеми сьогодення.

Переглядів: 725 | Додав: Kochegar | Дата: 2014-02-14

12 лютого 2014 року в Близнюківському Будинку дитячої та юнацької творчості на передодні Дня Святого Валентина відбулася   конкурсно – розважальна  програма  «Під знаком Купідона».  

Відкрили свято чарівні ведучі: Валентина Скотаренко та Іван Фареник, які розповіли нам про історію Дня Закоханих, а Олена Миколаївна Тищенко, заступник директора з навчально - виховної роботи, надзвичайно майстерно провела різноманітні цікаві конкурси з парами-учасниками.

А оцінювали їх  шановне журі, в такому складі:

 Мухін Борис Володимирович –  заступник голови Близнюківської районної ради

 Ющенко Дмитро Миколайович – завідувач сектора у справах молоді та спорту Близнюківської районної державної адміністрації

 Сукова Людмила Павлівна – директор Близнюківського Будинку дитячої та юнацької творчості

 Літвінова Наталля Анатоліївна – наша улюблена поетеса Близнюківщини

 Тарасюк Юлія – голова Близнюківської районної ради старшокласників «Імпульс», голова ради старост  Близнюківського Будинку дитячої та юнацької творчості.

На протязі конкурсно-розважальної програми звучали   пісні  у виконанні: Київської Лізи, Задорожньої Аліни, Принь Анастасії, Кваснюк Наталії, Маник Ілони та гурту «Непоседы».  Цікаво та весело  вихованцями Будинку творчості  була зіграна гумористична сценка «Знайомство по близнюківські».  Конкурсанти  майстерно виконували різні завдання конкурсів

Всі учасники були гідні перемоги, за що отримали солодощі та грамоти в таких номінаціях:

  Мiс нiжнiсть та мiстер мужність 

  Мiс романтичнiсть, мiстер впевненість 

  Мiс та мiстер талановитість 

  Мiс та мiстер кмiтливiсть 

  Міс глядацьких симпатій, 

  Найромантичнішою парою свята стала – пара: Валентина Скотаренко та Іван Фареник, які отримали  запрошення на романтичну вечерю в сімейному кафе, де   отримали купу вражень.

Спонсор свята - Борис Володимирович Мухін.

Живіть довго і щасливо! І нехай у вашому житті завжди поряд буде кохання і любов до матері і батька, до землі любов одне до одного. Чекайте світлого чистого кохання. І воно обов’язково прийде до ваших сердець. Надійтеся й вірте в це всією душею. З святом вас Святого Валентина!   


 

Переглядів: 495 | Додав: Kochegar | Дата: 2014-02-14

Пошук
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Архів записів
Друзі сайту
Педагогічна преса

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz