Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 2024-04-20, 6:11 AM

Близнюківський Будинок дитячої та юнацької творчості


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 101
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2015 » Жовтень » 22

                                                                           

 17 листопада 2015 року у Близнюківському Будинку дитячої та юнацької творчості відбулася година спілкування на тему: «Зробити світ добріше властиво кожному із нас», на яку запрошені: Ляпкало О.В., заступник голови Близнюківської районної ради, Алєксєєва О.С., медична сестра, учасник АТО, Літвінова Н.А., поетеса Близнюківщини. Вихованці висловлювали свої думки про поняття добра і зла. Адже виховати в собі почуття доброти, силу волі, співчуття до ближнього не легка завдання для кожного із нас. Доброта – це сонце, яке йде з душі людини, воно освітлює шлях усім, хто поруч з нею.

               

 

З 09 по 15.листопада .2015  в Близнюківському Будинку дитячої та юнацької творчості розпочато заходи по проведенню тижня безпеки дорожнього руху, а саме  бесіда на тему: «Вимоги Правил дорожнього руху для пішоходів», ігротека «Намалюй знаки», інформаційна гра «Світлофор», бесіда «Обов’язки пішохода», «Основні правила поведінки учнів на вулиці, дорозі»

                                                                                                                               

 

Пройшли перші випробування запуску моделі планера, виготовленої вихованцями  Близнюківського Будинку дитячої та юнацької під керівництвом    Бориса Івановича Остопольця, керівника гуртка «Авіамоделювання».  

          

 

04.11.2015 року в Близнюківському Будинку дитячої та юнацької творчості відбувся Урок мужності, присвячений 71 річниці визволення України, 72 річниці визволення Близнюківщини від німецько-фашистських загарбників і    сьогоднішнім подіям, які відбуваються на сході України.

     На зустрічі були присутні Лисенко О.М., заступник голови Близнюківської районної державної адміністрації, Король Г. С., голова Близнюківської селищної ради, Клименко Н.М., Волков М.Я.,  члени районної ради ветеранів, Куряченко В.В., Ткач А.А., учасники АТО та вихованці Будинку творчості, які в своїх виступах говорили про те, що летять роки, як швидкоплинні ріки, летять і летять, як у вирій журавлі, і не зупинити їх, а ні наздогнати, а ні повернути.   

   Уже не мало літ минуло з часів Великої вітчизняної війни, але рани кровоточать і досі, зберігаючи пам’ять про подвиги батьків і дідів.

  В презентації «Герої поруч з нами», яку підготували вихованці гуртка «Медіа культура» зібраний матеріал про героїв АТО Близнюківського району, які не задумуючись пішли боронити кордони держави.

 Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблим. Близнюківщина плаче і стоїть на колінах перед  пам’яттю вірних   синів України.  

   На уроці мужності присутні   дізналися багато нового, пережили трагічні сторінки історії нашого народу, згадали сумне сьогодення. Всі повинні пам’ятати, що патріотизм та любов до рідного краю, до Батьківщини здолає будь які труднощі.  

  

                                                           

 

На завершення осінніх канікул в Близнюківському Будинку дитячої та юнацької творчості відбулася конкурсно-розважальна програма «Хто зверху?» для старших вихованців Будинку творчості. Команду дівчат представляли: Анна Труш, Карина Коломієць, Крістіна Куряченко. Команду хлопців представляли: Олег Клименко, Олександр Масловський, Влад Палагута. Ведучими шоу програми були – Юлія Тарасюк та Іван Фареник за  сценарієм яких  проходила конкурсно-розважальна програма. Перемогу отримала команда дівчат.

  

  

                                                                                                                                                                                                                                                                                      

В продовж канікул в Близнюківському БДЮТ демонструвалися мультфільми для дітей. З захопленням на великому екрані  переглядали різноманітні мультфільми молодші вихованці Будинку творчості та вихованці ДНЗ «Теремок».

        

 28.10.15 цікаво пройшов  шахово-шашковий турнір,  присвячений  71-річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників, в якому прийняли участь три вікові категорії вихованців. Суддівську колегію представляли: Штабний О.О., керівник гуртка «Школа безпеки»,   Остополець Б.І., керівник гуртка «Авіамоделювання», Синиця В.І., представник батьківської громадськості.

         Адміністрація Близнюківського БДЮТ Сукова Л.П., Тищенко О.М. привітали учасників турніру та вручили Грамоти переможцям.

  

 

Розпочалися осінні канікули, але робота в Близнюківському Будинку дитячої та юнацької творчості кипить ще з більшою силою, цікаве життя вихованців вирує в ці дні. Спілкування з відомими людьми району, конкурси та виставки, готуються   радіопередачі на сторінки  журналу «Ровесник», вихованці гуртка «Органи учнівського самоврядування»  поповнюють цікавою інформацію  сторінки  свого сайту.       

  

 

Даниленко Марина, вихованка Близнюківського БДЮТ разом з мамою Даниленко О.П. виготовили та подарували обереги для Будинку творчості. 

                                                                                   

 

23.10.2015  в Близнюківському Будинку дитячої та юнацької творчості проведено  районний етап Всеукраїнської  виставки – конкурсу  робіт учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання. В конкурсі прийняли участь 7 загальноосвітніх навчальних закладів та Близнюківський ліцей, які надали 27 робіт. Всі роботи цікаві, змістовні,  виконані в різних номінаціях.

 За підсумками роботи журі визнано переможцями районного конкурсу та представлено до  нагородження грамотами відділу освіти  Близнюківського РДА: 

за І місце: Кучинського Тимофія, учня 3 класу  Алісівської ЗОШ І-ІІІ ст., керівник: Федорчук В.П., Даниленко Марина, 9 років, вихованка Близнюківського БДЮТ, керівник: Даниленко О.П., Гармаш Євгенію, ученицю 3-А класу Близнюківського ліцею, керівник: Гармаш А.О.

за ІІ місце: Рябухіну Ірину, ученицю 3-В класу Близнюківського ліцею, керівник: Рябухіна Є.В., Колінько Владислава, учня 3-А класу Близнюківського ліцею, керівник: Колінько Я.Г.

за ІІІ місце: колектив учнів 4 класу Садовської ЗОШ І-ІІІ ст., керівник Звягінцева Л.М.

                                                                         

Напередодні канікул   учні  Олексіївської ЗОШ І-ІІІ ст. та вихованці гуртка «Школа безпеки», керівник Басараб О.Й. влаштували виставку «Щедра осінь» на якій було втілено фантазії учнів з домашніх овочів. А також були представлені роботи    з художнього випалювання по дереву, які були виготовлені на уроках трудового навчання та в позаурочний час. Подивитись на  виставку  прийшли батьки  та односельці. Всі були взахваті від дитячої творчості.

  

 

18.10.2015 вихованці    Близнюківського БДЮТ  прийняли участь в урочистому відкритті сьомого розіграшу обласного турніру на кубок пам’яті братів Миколи та Івана Биченків, а

вихованці гуртка спортивного танцю, керівник Аніскін А.А. порадували присутніх своїм запальним   танком  черлідерів, додаючи глядачам позитивних емоцій.

                                                                

 

З метою розвитку національно-патріотичного виховання, напередодні Дня захисника України, вихованці гуртка «Школа безпеки» Близнюківського БДЮТ, керівник Басараб О.Й.  провели спортивні змагання  з членами шкільного парламенту Олексіївської ЗОШ І-ІІІ ст. 

  

 

09.10.2015 в Близнюківському Будинку дитячої та юнацької творчості проведено Районну   виставку   дитячих малюнків «Наша мрія – вода чиста, Земля красива». У виставці прийняли участь 14 загальноосвітніх навчальних закладів району та Близнюківський ліцей. За підсумками роботи журі   переможцями  визначено:

І місце: Новіченко Роман, учень 7 класу Криштопівської ЗОШ І-ІІІ ст., керівник: Субота О.В.;

Кривонос Анастасія, учениця 2-А класу Близнюківського ліцею, керівник:  Кривонос А.С.;

Терєхова Євгенія,  учениця 10-А класу Близнюківського ліцею, керівник: Кривонос А.С.

ІІ місце: Дем’янець Дмитро, учень 11 класу  Самійлівської ЗОШ І-ІІІ ст., керівник: Чопенко Н.А.;

Бєлік Ілля, учень 4 класу Бурбулатівської ЗОШ І-ІІ ст., керівник: Юрченко О.І.  

ІІІ місце: Юзефович Діана, учениця 4 класу Лукашівської ЗОШ І-ІІІ ст., керівник: Попова К.М.

                                                                                 

 

Переглядів: 611 | Додав: Kochegar | Дата: 2015-10-22

Пошук
Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Педагогічна преса

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz