Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСереда, 2024-04-24, 5:38 AM

Близнюківський Будинок дитячої та юнацької творчості


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 101
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2016 » Лютий » 15

15.02.2016 в Близнюківському Будинку дитячої та юнацької творчості відбувся Урок пам’яті, присвячений 27-річниці з дня виведення обмеженого контингенту радянських військ з Афганістану  та  на честь Дня вшанування учасників бойових дій на  території інших держав.

Урок пам’яті пройшов за участю Калашника А.Ф., голови Близнюківської районної держаної адміністрації  , Бреуса В.В., голови Близнюківської районної ради Короля Г.С., голови Близнюківської селищної ради, воїнів- інтернаціоналістів та  вихованців Будинку творчості.

  Всі присутні зібрались для  того, щоб теплими словами вдячності подякувати нашим землякам, ветеранам локальних війн, за чесне виконання військової присяги при виконанні інтернаціонального обов’язку в інших державах.

Хвилиною мовчання всі присутні віддали шану загиблим  нашим землякам і всім тим хто не повернувся з Афганістану.

      На завершення зустрічі було покладено квіти до пам’ятника «Воинам Близнюковщины   погибшим в Афганистане»

                      Пам'ятайте, друзі, цих людей довіку, 
                      Тих, хто повернувся і поліг в боях. 
                      І вклонімось всі ми низько до землі їм, 
                      Квітами устелимо їх тернистий шлях.

 

  

  

  

Переглядів: 351 | Додав: Kochegar | Дата: 2016-02-15

12 лютого 2016 року у Близнюківському Будинку дитячої та юнацької творчості завершився районний конкурс екологічних агітбригад. Цьогорічна тематика виступів шкiльних екологiчних агiтбригад: «Збереження та раціональне використання земельних ресурсів України»

  У конкурсі взяли участь тринадцять команд. Честь відкрити конкурс та представляти команди було надано  члену гуртка «Медіа культура» Будинку творчості Юлія Бартош, яка в своєму виступі звернула увагу на екологічні проблеми людства, які потрібно вирішувати негайно.  Перед початком виступів команд всім присутнім побажавла успіху Солоніна Маргарита Миколаївна – головний спеціаліст вiддiлу освiти Близнюкiвської районної державної адмiнiстрацiї

   Визначити кращих цього дня було досить складно, адже за словами членів журі – команди демонстрували змістовні та цікаві виступи в яких вдалося розкрити актуальність екологічних проблем в Близнюківському районі.

         Місця розприділилися таким чином:

-   І місце – команда «Екос» Самійлівської ЗОШ І-ІІІ ст.

- ІІ місце – команда «Аліса» Алісівської  ЗОШ І-ІІІ ст., команда «Джерело» Софіївської Першої ЗОШ І-ІІІ ст.

-  ІІІ місце – команда «Еколенд» Близнюківського ліцею.

     Наступні місця розприділилися таким чином:

ІV місце команда Новонадеждинська ЗОШ І-ІІІст.

V місце команда Садовська ЗОШ І-ІІІ ст.

VІ місце команда Острівщинська  ЗОШ І-ІІІст.

VIІ місце команда Уплатнівська ЗОШ І-ІІІст.

VIIІ місце команда Олексіївська ЗОШ І-ІІІст.

ІX місце команда Верхньосамарська ЗОШ І-ІІІст.

IX місце команда Добровільська ЗОШ І-ІІІст.

X місце команда Криштопівська ЗОШ І-ІІІст.

X місце команда Кіровська ЗОШ І-ІІІст.

   Наразі відеоматеріали виступу переможця та електронний варіант сценарію буде передано до КЗ «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості». 

Окрему подяку відділ освіти Близнюківської РДА, адміністрація Близнюківського Будинку дитячої та юнацької творчості висловлює вчителям-організаторам, які підготували команди до участі та не припиняють звертати увагу підростаючого покоління на екологічні проблеми нашого району.

  

  

Переглядів: 497 | Додав: Kochegar | Дата: 2016-02-15

10 лютого 2016 року в Близнюківському Будинку дитячої та юнацької творчості на передодні Дня Святого Валентина  відбулася   конкурсно-розважальна  програма «Щасливчики».  

Відкрили свято чарівні ведучі: Анна Сукова і Олександр Масловський та    надзвичайно майстерно провели різноманітні цікаві конкурси з парами-учасниками.

А оцінювали їх  шановне журі, в такому складі:

 Мухін Борис Володимирович –  заступник голови Близнюківської районної ради, Крижановська Аліна Віталіївна – завідувач сектора у справах молоді та спорту Близнюківської районної державної адміністрації, Солоніна Маргарита Миколаївна – головний спеціаліст відділу освіти Близнюківської районної державної адміністрації, Іваненко Оксана Олегівна – заступник директора по роботі з дітьми  Близнюківської  районної бібліотеки

На протязі конкурсно-розважальної програми звучали   пісні  у виконанні: Київської Лізи, Фартух Ірини та Кутузової Катерини..  

 Конкурсанти  майстерно виконували різні завдання конкурсів

Всі учасники були гідні перемоги, за що отримали  подарунки та грамоти в таких номінаціях:

  Мiс нiжнiсть та мiстер мужність

  Мiс романтичнiсть, мiстер впевненість

  Мiс та мiстер талановитість

  Мiс та мiстер кмiтливiсть.     

     Найромантичнішою парою свята стала – пара: Юля Рогачева  та Нікіта Блажко, які отримали  запрошення на романтичну вечерю в кафе «Lion», де  отримали купу вражень. Спонсор свята – Воронкін  Андрій Вікторович, депутат  районної ради.

        Любити людину велике щастя, відповідальність, безмірне розуміння та бажання принести коханим трепетну мить радості.

        Валентинів день – це день освідчення в коханні. Напевно, кожна душа береже ті єдині і неповторні слова для своєї половинки.

       Живіть довго і щасливо! І нехай у вашому житті завжди поряд буде кохання і любов до матері і батька, до землі любов одне до одного. Чекайте світлого чистого кохання. І воно обов’язково прийде до ваших сердець. Надійтеся й вірте в це всією душею.

        З Днем святого Валентина . 

  

  

Переглядів: 381 | Додав: Kochegar | Дата: 2016-02-15

28 грудня 2015 року відбулася конкурсно-розважальна програма «Зимова фантазія»   в якій взяли участь:  Вовк Марія, Кутузова Катерина, Фартух Ірина, Тарасюк Юлія, Водолазька Анастасія, Шаповалова Альбіна, Труш Анна.

Членами журі свята були:

Шведова Олена Іванівна – методист відділу освіти Близнюківської районної державної адміністрації.

Іваненко Оксана  Олегівна – заступник директора КЗ «Близнюківська центральна районна бібліотека»

Попов Андрій Олександрович – представник батьківської громадськості Будинку творчості

          Всі конкурсантки показали свої знання, таланти у різних конкурсах.

          Переможницею конкурсу «Зимова фантазія» стала – Ірина Фартух.

          Ведучими свята були:  Іван Фареник та Олег Клименко.

          Л.П.Сукова – директор Близнюківського Будинку дитячої та юнацької творчості привітала всіх присутніх з Новим 2016 роком побажала веселого та гарного настрою, вірних друзів, родинного затишку, миру і тепла в оселях.

  

  

  

Переглядів: 357 | Додав: Kochegar | Дата: 2016-02-15

24.12.2015 організовано та весело пройшов Новорічний ранок для молодших вихованців Близнюківського Будинку дитячої та юнацької творчості. Участь в цьому заході взяли перший заступник голови Близнюківської районної державної адміністрації Наталія Покас та заступник голови районної ради Олена Ляпкало, які привітали усіх присутніх з Новорічними та Різдвянами святами.

  Викладачі та вихованці будинку дитячої та юнацької творчості підготували для дітей чудову новорічну казку з Дідом Морозом,  Снігуронькою та казковими персонажами. Свято супроводжувалося різноманітними конкурсами. Задоволені і щасливі діти отримали святкові подарунки та побажання Діда Мороза й Снігуроньки бути здоровими й щасливими, гарно вчитися й дружити, бути веселими і привітними.

   Спонсори свята – Близнюківська районна державна адміністрація, депутати Близнюківської районної ради О.В.Ляпкало, А.В.Воронкін.

  

  

  

Переглядів: 346 | Додав: Kochegar | Дата: 2016-02-15

З 16.12.2015 по 23.12.2015 проведено конкурс по виготовленню іграшок  на районну ялинку. Учнівськими колективами надано на конкурс більше ста саморобних іграшок. Кращі з них прикрашають головну ялинку Близнюківського району.

Вихованці БДЮТ не залишились осторонь, вони з великим задоволенням готували не лише іграшки для зеленої красуні, а й новорічних персонажів.

Переглядів: 349 | Додав: Kochegar | Дата: 2016-02-15

Пошук
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Архів записів
Друзі сайту
Педагогічна преса

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz