Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 2024-03-29, 11:41 AM

Близнюківський Будинок дитячої та юнацької творчості


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 101
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2017 » Грудень » 01

  

  

3 грудня в Україні відзначають Міжнародний день інвалідів. Напередодні цього дня в Близнюківському Будинку дитячої та юнацької творчості пройшов захід до Міжнародного дня інвалідів «Повір у себе».

Зі словами підтримки до присутніх звернулася Надія Володимирівна Тимощук, начальник управління соціального захисту населення Близнюківської РДА, яка в своєму виступі зазначила, що держава взяла на себе і виконує конкретні зобов’язання щодо матеріального забезпечення інвалідів, створення для них необхідних правових, соціально-побутових умов життя. Безумовно, цей день не є святковим. Проте він нагадує про необхідність створення для інвалідів у суспільстві відповідних умов та рівних можливостей для реалізації життєвих потреб, здібностей та творчого потенціалу.

Вітали присутніх солісти ансамблю «Оберіг» та вихованці Близнюківського БДЮТ.

Доброта і милосердя - два крила на яких тримається людство. Ми не повинні забувати про тих людей, які потребують допомоги.

Переглядів: 257 | Додав: Kochegar | Дата: 2017-12-01

  

30 листопада 2017 року в Комунальному закладі «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості» традиційно відбувся ІV обласний Форум педагогічних працівників закладів позашкільної освіти за темою «Позашкільна освіта в умовах децентралізації».

У роботі Форуму взяли участь представники Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації, Комунального вищого навчального закладу «Харківська академія неперервної освіти», керівники та педагогічні працівники закладів позашкільної освіти Харківщини, від закладів позашкільної освіти Близнюківщини взяли участь: Сукова Л.П., директор Близнюківського Будинку дитячої та юнацької творчості, Кондра К.В., директор Районного комунального закладу позашкільної освіти «Дитячо-юнацька спортивна школа», Тищенко О.М., заступник директора з навчально-виховної роботи Близнюківського Будинку дитячої та юнацької творчості

Під час роботи Форуму розглядалися питання про здобутки та перспективи позашкільної освіти Харківщини, концептуальні засади розвитку позашкільної освіти у контексті реформування освіти, підтримку місцевою владою позашкілля в умовах децентралізації, обговорені питання про зміни в Законі України «Про позашкільну освіту» в зв’язку з прийняттям нового Закону України «Про освіту» та про створення інклюзивного освітнього середовища засобами позашкільної освіти.

У рамках заходу відзначено педагогічних працівників закладів позашкільної освіти Грамотами Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації, від Близнюківського БДЮТ нагороду отримала Тищенко О.М., заступник директора з навчально-виховної роботи Близнюківського Будинку дитячої та юнацької творчості.

Учасників Форуму привітали творчі колективи Комунального закладу «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості».

Переглядів: 268 | Додав: Kochegar | Дата: 2017-12-01

  

28 листопада  у Близнюківському Будинку дитячої та юнацької творості із залученням Харківської організації Міжнародної організації «Жіноча громада» проведено мультидисциплінарний тренінг стосовно взаємодії у сфері протидії торгівлі людьми.

Захід проведено із залученням представників управління соціального захисту населення районної державної адміністрації, Близнюківського районного центру зайнятості, районного центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді, служби у справах дітей районної державної адміністраці, відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністраці, відділу культури і туризму районної державної адміністраці, КП "Близнюківська ЦРЛ", Близнюківського відділу поліціїї та Близнюківського бюро правової допомоги.

 Зазначений проект направлений на покращення спроможності державних установ виявляти та надавати допомогу постраждалим особам відповідно до Закону України « Про протидію торгівлі людьми».

Учасниками тренінгу був проведений огляд функцій і ролей регіональних підрозділів Міністерства соціальної політики у протидії торгівлі людьми.

Також розглядалися практичні методи для обміну інформацією та перенаправлення жертв між регіональними підрозділами Міністерства соціальної політики і Національної поліції.

Переглядів: 261 | Додав: Kochegar | Дата: 2017-12-01

Пошук
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Педагогічна преса

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz