Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСереда, 2024-05-01, 0:12 AM

Близнюківський Будинок дитячої та юнацької творчості


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 101
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2018 » Квітень » 25

23.04.2018 всіх талановитих дітей Близнюківщини зібрав разом щорічний творчий районний фестиваль «Молоді таланти Харківщини».

Він особливий тим, що відкриває нові імена, дає можливість спілкування, можливість розкрити свій творчий потенціал .

Відкрили фестиваль ведучі Близнюківського БДЮТ Ірина Фартух та Антон Стригунов.

Для визначення переможців прибули спеціалісти з м. Харкова, зокрема фахівець обласного центру молоді: Андрієвська Лілія, координатор обласного фестивалю «Молоді таланти Харківщини» та Бондаренко Ігор, соліст Харківського Національного академічного театру опери та балету імені Миколи Лисенка. лауреат Міжнародних та Всеукраїнських конкурсів

Привітали дітей з відкриттям фестивалю і початком весни заступник голови Близнюківської районної державної адміністрації Олена Вікторівна Ляпкало. Фестиваль проводився за такими номінаціями: вокальні та інструментальні ансамблі, вокал, хореографія, оригінальний жанр. Конкурсантів фестивалю було відмічено за рівнем акторської майстерності, підбором репертуару, драматургією та режиссурою.

В подарунок всім присутнім пісню «Чорнобривці» виконав Ігор Бондаренко, лауреат Міжнародних та Всеукраїнських конкурсів.

По закінченню фестивалю учасників вітали: Андрієвська Лілія, координатор обласного фестивалю «Молоді таланти Харківщини», Сергієв Олександр, радник голови Харківської обласної державної адміністрації, учасник АТО та Семеніхіна Віолетта, начальник відділу культури і туризму Близнюківської районної державної адміністрації, які вручили Грамоти та солодощі Близнюківської районної державної адміністрації та Близнюківської районної ради.

Такі події надовго запам`ятовуються дітям, пробуджують в дитячих сердечках добро і радість, любов і надію, бажання стати кращими.

І ми сьогодні в цьому переконалися.

  

  

  

  

  

  

  

Переглядів: 276 | Додав: Kochegar | Дата: 2018-04-25

20 квітня 2018 року біля пам’ятника загиблим, що у парку Слави селища Близнюки, відбулася урочиста церемонія передачі атрибутів естафети пам’яті від Бірвінківського району до Близнюківського району, присвячена 75-ій річниці визволення Харківської області від фашистських загарбників.

Перед початком урочистої частини заходу учасники зібрання вшанували подвиг тих, хто загинув в грізні і важкі роки Другої Світової війни, хвилиною мовчання, покладанням квітів та гірлянди Слави до пам’ятника Воїну – визволителю.

Жителі нашого району з гордістю прийняли Естафету пам'яті. Це – наше спільне бажання жити в мирі, добрі, злагоді, в нашій єдиній незалежній соборній Україні. У тій державі, про яку мріяли у свій час наші діди, прадіди зцілюючи рани та виборюючи перемогу для нашої вільної держави.

  

  

Переглядів: 328 | Додав: Kochegar | Дата: 2018-04-25

20 квітня 2018 року у Близнюківському Будинку дитячої та юнацької творчості відбулося чергове засідання районної ради старшокласників «Імпульс» на тему «Лідер – ініціатор позитивних змін у житті громади». На засіданні були присутні: Людмила Тищенко, начальник Близнюківського бюро правової допомоги, Марія Максименко, інспектор Близнюківського районного сектору з питань пробації, представники Близнюківського відділу освіти, молоді та спорту, Близнюківського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, відділу ДРАЦСу ГТУЮ у Харківській області, Близнюківського ВП Лозівського ВП ГУНП в Харківській області.

Під час засідання обговорювалися такі важливі питання: як формуються лідерські якості, як люди стають лідерами, що на це впливає.

Члени ради старшокласників також привернули увагу громадськості, піднявши питання проблем виховання і соціалізації особистості, «STOPBULLYNG» - протидії булінгу в школі.

  

  

Переглядів: 257 | Додав: Kochegar | Дата: 2018-04-25

Пошук
Календар
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту
Педагогічна преса

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz