Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 2024-03-29, 4:56 PM

Близнюківський Будинок дитячої та юнацької творчості


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 101
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2018 » Грудень » 05

3 грудня 2018 року в Близнюківському Будинку дитячої та юнацької творчості відбулася зустріч з нагоди Міжнародного дня інвалідів. На захід були запрошені: Ляпкало Олена, заступник голови Близнюківської районної державної адміністрації; Бреус Володимир голова Близнюківської районної ради; Тимощук Надія, начальник Управління соціального захисту населення Близнюківської районної державної адміністрації; Дернова Наталія, директор Близнюківського територіального центру; Архіпов Володимир, заступник голови всеукраїнської громадської організації людей, які мають інвалідність.

Запрошені висловили найтепліші слова підтримки присутнім.

До уваги учасників заходу були представлені роботи майстринь: Черненко Юлії, Букіної Тетяни та Брижик Тетяни.

Дуже емоційні та душевні вірші читала наша Близнюківська поетеса Наталія Літвінова.

Грамотами Близнюківської районної державної адміністрації та Близнюківської районної ради були нагоджені: Літвінова Наталія, Мироненко Лідія, Брижик Тетяна, Волк Михайло та Подушко Валентина.

Під час чаювання з різними смаколиками всім присутнім співав ансамбль «Оберіг». В залі панувала душевна та затишна атмосфера.

  

  

Переглядів: 237 | Додав: Kochegar | Дата: 2018-12-05

1 грудня 2018 року від Близнюківського району члени учнівського самоврядування «Веселочка» Верхньосамарської ЗОШ І-ІІІ ступенів взяли участь у форумі патріотичних сил у рамках якої відбулася зустріч із воїнами ЗСУ, представниками громадських організацій на базі Харківського обласного палацу дитячої та юнацької творчості в м. Харків, яка присвячена вшануванню пам'яті про загиблих героїв-земляків, про підтримку їхніх родин, про патріотичні акції, про відродження славетної історії України.

У рамках даного заходу відбулися: проект «Допоможи герою АТО» − збір речей, продуктів харчування, листів-подяк, листівок для воїнів з нагоди Дня Збройних сил України; проект «Діти − дітям» − збір листів підтримки, речей, канцелярського приладдя для дітей Луганської та Донецької областей.

Жук Яна, член Близнюківської районної ради старшокласників «Імпульс», лідер учнівського самоврядування Верхньосамарської ЗОШ І-ІІІ ступенів, представила на форумі проект «Ми – молодь української землі».

Присутні воїни були приємно вражені, що по всій області проводиться багато заходів, з дітьми, присвячених національно-патріотичному вихованню.

Воїни, що прийшли на Форум, були дуже розчулені і ще раз переконалась, що ми є унікальна нація - непереможна та вічна.

  

  

Переглядів: 302 | Додав: Kochegar | Дата: 2018-12-05

Пошук
Календар
«  Грудень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту
Педагогічна преса

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz