Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 2024-04-27, 5:24 PM

Близнюківський Будинок дитячої та юнацької творчості


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 101
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » Архів матеріалів

28 лютого 2020 року в Близнюківському Будинку дитячої та юнацької творчості відбулося чергове засідання Близнюківської районної ради старшокласників «Імпульс». Цього разу лідери ознайомилися із поняттям «тайм-менеджмент» та практично застосували вміння раціонально користуватись своїм  часом. Групи учасників презентували методи тайм-менеджменту.

      На цьому засіданні  члени ради  старшокласників  запропонували започаткувати «КВК» і звичайно зустрітися на  районному танцювальному  святі «Вуличні танці».

  

  

Переглядів: 222 | Додав: Kochegar | Дата: 2020-03-02

19 лютого 2020 року в Близнюківському Будинку дитячої та юнацької творчості до Дня Святого Валентина відбулася конкурсно-розважальна програма «Хто зверху».

Конкурсно-розважальну програму відкрили ведучі: Ірина Рябухіна та Назар Букальцев, які розповіли присутнім легенду про виникнення цього романтичного свята.

Всіх учасників свята чудовими піснями привітали вихованці гуртка естрадної пісні.

Суддя гри «Хто зверху» - Олена Миколаївна Тищенко провела різноманітні цікаві конкурси з учасниками. Команда дівчат та команда хлопців майстерно виконували різні веселі завдання конкурсів. Всі учасники конкурсно-розважальної програми отримали подарунки.

І нехай у житті кожного завжди поряд буде кохання і любов до матері і батька, до землі любов одне до одного. Чекайте світлого чистого кохання. І воно обов’язково прийде до ваших сердець. Надійтеся й вірте в це всією душею.

  

  

  

  

Переглядів: 321 | Додав: Kochegar | Дата: 2020-02-21

31 січня 2020 року у Близнюківському Будинку дитячої та юнацької творчості завершився районний конкурс екологічних агітбригад. Цьогорічна тематика виступів шкiльних екологiчних агiтбригад: «Країні Юннатії - 95 років»

У конкурсі взяли участь п’ять екологічних агітбригад. Відкрила конкурс та представила команди Шаповал Анастасія, вихованка Будинку творчості, яка в своєму виступі звернула увагу на екологічні проблеми людства, які потрібно вирішувати негайно. Перед початком виступів команд всім присутнім побажали успіху Ірина Нікітіна, керівник апарату Близнюкiвської районної державної адміністрації та Борис Мухін, радник голови Близнюківської районної ради.

Визначити кращих цього дня було досить складно, адже за словами членів журі – команди демонстрували змістовні та цікаві виступи в яких вдалося розкрити актуальність екологічних проблем в Близнюківському районі.

Місця визначилися таким чином:

І місце – екологічна агітбригада «Еколенд» КЗ «Близнюківський ліцей Близнюківської районної ради Харківської області»;

ІІ місце – екологічна агітбригада «Зелений патруль» Добровільської ЗОШ І-ІІІ ступенів;

ІІ місце – екологічна агітбригада «БПО» Бурбулатівської філії КЗ «Близнюківський ліцей Близнюківської районної ради Харківської області»;

ІІІ місце –– екологічна агітбригада «Екос» КЗ «Самійлівський ліцей Близнюківської районної ради Харківської області»;

ІІІ місце – екологічна агітбригада «Квіти життя» Уплатнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Наразі відеоматеріали виступу переможця та електронний варіант сценарію буде передано до КЗ «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості».

Окрему подяку відділ освіти, молоді та спорту Близнюківської РДА, адміністрація Близнюківського Будинку дитячої та юнацької творчості та члени журі висловлюють керівникам, які підготували екологічні агітбригади до участі та не припиняють звертати увагу підростаючого покоління на екологічні проблеми нашого району.

  

  

  

  

Переглядів: 400 | Додав: Kochegar | Дата: 2020-01-31

29 січня – День пам'яті полеглих у бою під Крутами. Вихованці гуртка «Історичне краєзнавство» Близнюківського БДЮТ керівник гуртка: Волков М.Ю. провели захід, присвячений цим подіям.

Україна вшановує пам’ять Героїв битви під Крутами. І згадує історію боротьби, коли, за різними оцінками, від 70 до 100 молодих українських хлопців віддали свої життя за самостійність і свободу України.

  

Переглядів: 188 | Додав: Kochegar | Дата: 2020-01-29

28 січня 2020 року в Близнюківському Будинку дитячої та юнацької творчості в рамках протидії торгівлі людьми для вихованців проведено цікаву, інформаційно-просвітницьку гру «Ліза та її друзі подорожують світом», за участю провідних спеціалістів: Людмили Тищенко, начальника відділу Близнюківського бюро безоплатної правової допомоги, Анни Шумської, директора районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Ніни Макарової, начальника служби у справах дітей Близнюківської РДА, Юрія Соловйова , інспектора Близнюківського РС філії ДУ «Центр пробації» в Харківській області та Тетяни Попової провідного спеціаліста Близнюківського районного відділу ДРАЦСу Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків) .

Основною метою проведення гри було інформування дітей про проблему торгівлі людьми і правила безпечної подорожі. Під час гри діти вчилися безпечній поведінці в ситуаціях, які потенційно можуть призвести до потрапляння в торгівлю людьми.

Гра сприяла розвитку толерантності, вмінню працювати в команді та розвитку лідерських навичок.

  

Переглядів: 194 | Додав: Kochegar | Дата: 2020-01-29

23 січня 2020 року проведено тематичну екскурсію за участю вихованців Близнюківського БДЮТ. Діти отримали цікаву та корисну інформацію.

В ході заходу учасники побачили, як працюють фахівці Приватбанку з клієнтами: у кожного працівника є планшет, за допомогою якого він дуже оперативно, не втрачаючи ні хвилини часу, відразу шукає відповідь на поставлене питання. Також, вихованців вразив факт, що клієнт з представником Приватбанку спілкуються за круглим столом, так спеціаліст має можливість показати усе, що необхідно на планшеті, а клієнт віддячує своєю відкритістю й легкістю розмови.

Вихованці отримали урок фінансової грамотності від фахівця відділення банку Світлани Малюх та ознайомилися з правилами користування банкоматом, терміналом, ознайомилися з випадками економічних шахрайств, пов’язаних з банківськими картками, а також отримали корисні поради про дії у таких випадках.

Під час екскурсії учні познайомилися із основними банківськими професіями: менеджер банківської сфери, касир-операціоніст, спеціаліст з обслуговування клієнтів, отримали інформацію про користування Інтернет-банком Приват-24, мобільними додатками банку.

Переглядів: 196 | Додав: Kochegar | Дата: 2020-01-28

21 січня 2020 року Харківським обласним центром молоді проведено фінал турніру Харківської області з гри «Що? Де? Коли?». Наш район за представляли переможці районного етапу інтелектуальної гри команда Садовської ЗОШ І-ІІІ ступенів та команда Самійлівського ліцею. Участь в інтелектуальній грі дає можливість учням реалізувати свій творчий потенціал. Цього разу в цікаву боротьбу вступили учні з Самійлівки: Вдовенко Анастасія, Ляшенко Карина, Маслій Анастасія, Маслій Ольга, Чигрин Яна, Щербань Ольга та учні з Садового Заритова Аліса, Андрійчук Анастасія, Малиш Михайло, Калінченко Людмила, Костюк Анна, Дубровська Марія.

Крім позитивного настрою та молодіжного запалу, учасники гри отримали чимало пізнавальної та корисної інформації.

  

Переглядів: 171 | Додав: Kochegar | Дата: 2020-01-28

З 09 по 11 січня 2020 року на базі КЗ «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості» відбувся навчально-тематичний збір лідерів учнівського самоврядування Харківської області. Представниками від Близнюківської районної ради старшокласників була Оксана Звягінцева, член ради старшокласників «Імпульс», учениця КЗ «Близнюківський ліцей». та координатор ради, Ірина Маник.

Радість від зустрічі з друзями, нові знайомства, яскраві враження отримали всі учасники навчально-тематичного збору лідерів, незабутнім, як завжди був бал лідерів.

  

Переглядів: 225 | Додав: Kochegar | Дата: 2020-01-28

20 грудня 2019 року для вихованців Близнюківського БДЮТ відбулося святкова вистава «Пригоди в ритмі Нового 2020 року». Вихованці Будинку творчості, як справжні актори виконували свої казкові ролі. Учасники свята співали новорічні пісні, читали вірші. Дарували глядачам веселий настрій. Дід Мороз та Снігурочка разом з дітьми водили новорічний хоровод та грали в ігри.

  

  

  

  

  

Переглядів: 222 | Додав: Kochegar | Дата: 2019-12-23

9 грудня 2019 року проведено районний конкурс плакатів «Спасибі – НІ!», присвячений Всесвітньому Дню боротьби зі СНІДом.

За підсумками роботи журі визнано переможців:

І місце:

- Поліщук Марія, учениця Квітневої філії КЗ «Близнюківський ліцей», керівник: Усатенко В.М.

- Чибіс Анастасія, учениця КЗ «Самійлівський ліцей», керівник: Микитенко Л.В.

ІІ місце:

- Подкопаєв Єгор, учень 9 класу Лукашівської ЗОШ І-ІІІ імені Олега Чепеленка, керівник: Подкопаєва Ю. В.

- Новіченко Роман, учень КЗ «Криштопівський ліцей», керівник: Андрущенко Т.М.

ІІІ місце:

- Себко Марія, учениця Бурбулатівської філії КЗ «Близнюківський ліцей», керівник:Холод С.І.

- Чащова Ганна, учениця Уплатнівської ЗОШ І-ІІІ, керівник: Головаш Г.М.

 

Переглядів: 182 | Додав: Kochegar | Дата: 2019-12-10

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 45 46 »
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту
Педагогічна преса

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz