Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 2024-05-09, 9:44 PM

Близнюківський Будинок дитячої та юнацької творчості


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 101
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » Архів матеріалів

«Яке місцеве самоврядування нам потрібно?»

Саме в цій номінації обласного конкурсу для дітей та молоді «Місцеве самоврядування – це ми!» брала участь та здобула почесне друге вихованка Близнюківського Будинку дитячої та юнацької творчості Марія Дубровська.

Відповідно до рішення Харківської обласної ради, з метою підвищення інтересу та рівня знань підлітків у сфері управління та місцевого самоврядування, стимулювання до активної участі у житті своїх громад, щороку на Харківщині проводиться обласний конкурс для дітей та молоді «Місцеве самоврядування – це ми!».

Цьогоріч участь у конкурсі взяли майже триста п’ятдесят школярів та студентів із 16 районів області та міста Харкова.

За рішенням журі конкурсу, в номінації «Краща індивідуальна письмова робота на тему: «Яке місцеве самоврядування нам потрібно?» зайняла Марія Дубровська, вихованка гуртка Клуб старшокласників «Точка зору» Близнюківського Будинку дитячої та юнацької творчості (керівник – Маник Ірина Вікторівна).

Під час урочистої церемонії з нагоди Дня місцевого самоврядування, яка проходила 6 грудня 2019 року за участі голови постійної комісії з питань бюджету Харківської обласної ради Людмили Немикіної, Марія Дубровська відзначена Дипломом лауреата конкурсу та нагороджена цінним призом.

  

  

https://www.facebook.com/KharkovRegionalCouncil/videos/1351595408334463/UzpfSTEwMDAyNDg2MTA3NTY4ODo1NTY5NzY0MjUxNDEwNTU/?id=100024861075688

Переглядів: 249 | Додав: Kochegar | Дата: 2019-12-10

06 грудня 2019 року відбулася зустріч членів районної ради старшокласників «Імпульс» з першим заступником голови Близнюківської районної державної адміністрації Протасовим В.М. та головою Близнюківської районної ради Бреусом В.В.

Очільники району розповіли про соціально - економічну ситуацію в районі, висловили своє бачення майбутнього розвитку нашої маленької батьківщини, наголосили, що лише наполеглива і невтомна праця, творчий пошук, система різних підходів принесуть прогнозований результат.

В свою чергу члени районної ради старшокласників представили свої проекти, де піднімали важливі питання та шляхи їх вирішення, а саме:

«Здай батарейку – збережи планету» - Волкова Юліана, презедент учнівської республіки «Аліса», Постнікова Таїсія, представник учнівської республіки Аліса» Алісівської ЗОШ І-ІІІ ст.

«Допоможи безпритульним тваринам» - Подкопаєв Єгор, голова учнівського самоврядування «Калинонька» Лукашівської ЗОШ І-ІІІ ст.,

«Ігровий майданчик «Веселка» - Самойленко Анастасія, голова учнівського самоврядування «Веселочка» Верхньосамарської ЗОШ І-ІІІ ст..

Такі зустрічі дають можливість для підростаючого покоління краще познайомитися із місцевими органами влади, бачити і відчувати свою роль у суспільстві.

  

  

  

  

Переглядів: 193 | Додав: Kochegar | Дата: 2019-12-09

Про проведення районного етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка
«Охорона праці очима дітей»

Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» , присвячений Дню охорони праці в Україні. Ця дата відзначається щорічно 28 квітня – у Всесвітній день охорони праці згідно з Указом Президента України від 18 серпня 2006 року.

3 грудня 2019 року в Близнюківському БДЮТ проведено районний етап Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей».

За результатами журі конкурсу в складі Грицая С.М., провідного спеціаліста сектору з питань праці та соціально - трудових відносин управління соціального захисту населення Близнюківської РДА, Горбар О.В., інженера з охорони праці відділу освіти молоді та спорту Близнюківської РДА, Сукової Л.П., директора Близнюківського БДЮТ, визначено переможців:

В номінації малюнки (вікова категорія 9-10 років):

І місце - посіла Савчук Маргарита, учениця Добровільської ЗОШ І-ІІІ ступенів,

ІІ місце - посів Бєлік Давид, учень Бурбулатівської філії КЗ «Близнюківський ліцей»,

ІІІ місце - посів Удовіченко Артур, учень КЗ «Криштопівський ліцей»,

(вікова категорія 11-14 років)

І місце - посіла Єрмолова Аліна, учениця Квітневої філії КЗ «Близнюківський ліцей»

ІІ місце - посів Рибкін Артем, учень Бурбулатівської філії КЗ «Близнюківський ліцей»

ІІІ місце - посіла Чащова Юлія, учениця Уплатнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів

В номінації фото:

І місце - посів Рибкін Артем, учень Бурбулатівської філії КЗ «Близнюківський ліцей»

ІІ місце - посів Іскендеров Раміль, учень Софіївської Першої гімназії.

 

Переглядів: 213 | Додав: Kochegar | Дата: 2019-12-05

Традиційно в листопаді 2019 року в Близнюківському Будинку дитячої та юнацької творчості пройшов районний конкурс стінних шкільних газет.

Газети були цікавими та змістовними.

За підсумками роботи журі переможцями визначено:

І місце:

редакція газети «Веселка» Верхньосамарської ЗОШ І-ІІІ ступенів

редакція газети «Палітра шкільного життя» Бурбулатівської філії КЗ «Близнюківський ліцей Близнюківської районної ради Харківської області»

ІІ місце:

редакція газети «Шкільна веселка» Квітневої філії КЗ «Близнюківський ліцей Близнюківської районної ради Харківської області»

редакція газети «Самоцвіти» КЗ «Самійлівський ліцей Близнюківської районної ради Харківської області»

ІІІ місце:

редакція газети «Алісівський кур’єр» Алісівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

  

Переглядів: 198 | Додав: Kochegar | Дата: 2019-12-05

22 листопада 2019 року в Близнюківському Будинку дитячої та юнацької творчості проведенно районний фестиваль-конкурс лідерів учнівського самоврядування Близнюківського району «Лідер року - 2019».

Лідерів учнівського самоврядування привітали: заступник голови Близнюківської районної державної адміністрації - Олена Вікторівна Ляпкало, голова Близнюківської районної ради - Володимир Вікторович Бреус, голова Близнюківської селищної ради - Геннадій Степанович Король.

Конкурсанти змагалися і демонстрували свої організаторські здібності лідера за такими конкурсними завданнями: конкурс візитівок «Лідер – це відповідальність», конкурс соціальних роликів «Ми зможемо змінити на краще!», конкурс – вікторина на тему Європи та Європейського Союзу та конкурс «Лідерство як талант».

За результатами журі конкурсу – фестивалю визначено переможців, лідерів учнівського самоврядування:

у конкурсі візитівок «Лідер – це відповідальність» - Волкова Юліанна (Алісівська ЗОШ І-ІІІ ступенів),

у конкурсі соціальних роликів «Ми зможемо змінити на краще!»- Самойленко Анастасія (Верхньосамарська ЗОШ І-ІІІ ступенів),

у конкурсі - вікторина на тему Європи та Європейського Союзу – Марченко Олександр (Садовська ЗОШ І-ІІІ ступенів),

у конкурсі «Лідерство як талант» - Звягінцева Оксана, Близнюківський ліцей

І місце у районному фестивалі -конкурсі лідерів учнівського самоврядування Близнюківського району «Лідер року - 2019» - посіла Звягінцева Оксана (Близнюківський ліцей )

ІІ місце - Волкова Юліанна (Алісівська ЗОШ І-ІІІ ступенів),

ІІІ місце - Самойленко Анастасія (Верхньосамарська ЗОШ І-ІІІ ступенів), Глушенко Денис (Олексіївська ЗОШ І-ІІІ ступенів).

  

  

  

  

  

  

  

Переглядів: 279 | Додав: Kochegar | Дата: 2019-11-25

08.11.2019 в Близнюківському Будинку дитячої та юнацької творчості відбувся районний етап Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я».

Фестиваль-конкурс проводиться з метою популяризації та пропаганди серед молоді здорового способу життя, запобігання негативним проявам у молодіжному середовищі, виявлення та підтримки талановитої молоді.

Учасників конкурсу «Молодь обирає здоров’я» привітав Бондаренко Леонід Володимирович, начальник відділу освіти, молоді та спорту Близнюкiвської районної державної адміністрації.

Оцінювали конкурс члени журі: Кузьменко Тамара Олександрівна, головний спеціаліст вiддiлу освiти, молоді та спорту Близнюкiвської районної державної адміністрації, Манзюк Оксана Володимирівна, завідуюча районним методичним кабінетом вiддiлу освiти, молоді та спорту Близнюкiвської районної державної адміністрації, Сукова Людмила Павлівна – директор Близнюківського Будинку дитячої та юнацької творчості, Максимчук Юлія Володимирівна – методист Районного будинку культури

Учасники проявили все своє вмiння, щоб цей конкурс пройшов цікаво i всiм присутнiм було зрозумiло, як саме вони дбають про здоровий спосіб життя.

У конкурсі взяли участь 7 команд закладів загальної середньої освіти району. За підсумками журі місця визначилися таким чином:

І місце – КЗ «Близнюківський ліцей»

ІІ місце – КЗ «Самійлівський ліцей»

ІІІ місце – Уплатнівська ЗОШ І-ІІІ ст.

ІV місце – Верхньосамарська ЗОШ І-ІІІ ст.

V місце – Олексіївська ЗОШ І-ІІІ ст.

VI місце – Берестівська ЗОШ І-ІІІ ст.

VII місце – Добровільська ЗОШ І-ІІІ ст.

Переможці нагороджені Грамотами та подарунками вiддiлу освiти, молоді та спорту Близнюкiвської районної державної адміністрації.

  

  

  

  

  

Переглядів: 210 | Додав: Kochegar | Дата: 2019-11-08

Під час осінніх канікул 31 жовтня 2019 року в Близнюківському Будинку дитячої та юнацької творчості   відбулося свято «Halloween», під час якого для всіх присутніх проведено театралізоване дійство «Хеллоуїн по – українські», цікаві ігри та ознайомлено дітей з історією його виникнення.

  

  

  

  

Переглядів: 202 | Додав: Kochegar | Дата: 2019-11-04

Згідно плану роботи Близнюківського Будинку дитячої та юнацької творчості на осінні канікули 2019/2020 навчального року 30 жовтня 2019 року проведено танцювальне рандеву за участю вихованців гуртка «Спортивно-бальної хореографії».

 

  

 

Переглядів: 197 | Додав: Kochegar | Дата: 2019-11-04

Згідно плану роботи на осінні канікули, 29 жовтня 2019 року в Близнюківському Будинку дитячої та юнацької творчості відбувся турнір з шашок та шахів, присвячений 75-річниці визволення України від німецько-нацистських загарбників. Головний суддя змагань – Єдименченко І.А., керівник спортивного гуртка «Футбол».

Почесним гостем турніру був – Лисяк Володимир Іванович, ветеран праці Близнюківщини.

Переможці нагороджені Грамотами Близнюківського БДЮТ.

Переможці молодшої групи учасників з шашок:

І місце – Земляна Інна, вихованка гуртка «Мистецтво нашого народу»

ІІ місце – Ухань Мілана, вихованка гуртка «Мистецтво нашого народу»

ІІІ місце – Борисовська Катерина, вихованка гуртка «Мистецтво нашого народу»

Переможці середньої групи учасників з шашок:

І місце – Дзюба Анна, вихованка гуртка «Дебати»

ІІ місце – Борисовський Анатолій

ІІІ місце – Рябухіна Ірина, вихованка гуртка «Дебати»

Переможці з шахів:

І місце – Чупікова Аліса, вихованка гуртка «Спортивно-бальна хореографія»

ІІ місце – Земляна Інна, вихованка гуртка «Мистецтво нашого народу»

ІІІ місце – Борисовський Анатолій

   

  

  

  

Переглядів: 226 | Додав: Kochegar | Дата: 2019-11-04

З 27.09.2019 по 15.11.2019 року в Близнюківському Будинку дитячої та юнацької творчості проходять районні етапи: Всеукраїнської виставки-конкурсу робіт учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання та Всеукраїнського заочного конкурсу робіт юних фотоаматорів «Моя Україно!».

  

 

 

Переглядів: 229 | Додав: Kochegar | Дата: 2019-11-04

« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 45 46 »
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
Педагогічна преса

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz