Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПонеділок, 2024-05-20, 6:15 PM

Близнюківський Будинок дитячої та юнацької творчості


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 101
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » Архів матеріалів

15.03.2019 в Близнюківському Будинку дитячої та юнацької творчості відбувся районний етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних, в якому прийняли участь 12 команд ДЮП закладів загальної середньої освіти району.

Ведучі фестивалю – Дубровська Марія та Малиш Михайло, учні Садовської ЗОШ І-ІІІ ст, повідомили, що фестиваль проводиться з метою навчання підростаючого покоління правилам безпечної поведінки, формування поваги до професії пожежного-рятувальника та популяризації серед дітей та молоді здорового й активного способу життя.

Привітав всіх присутніх голова журі: Саркісян Ануш Анушаванович, начальник караулу 10-ї Державної пожежної рятувальної частини Головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області.

За підсумками журі фестивалю дружин юних пожежних:

І місце – команда ДЮП Верхньосамарської ЗОШ І-ІІІ ст.

ІІ місце – команди ДЮП Алісівської ЗОШ І-ІІІ ст., Лукашівської ЗОШ І-ІІІ ст. імені Олега Чепеленка.

ІІІ місце – команди ДЮП Добровільської ЗОШ І-ІІІ ст., Бурбулатівської філії КЗ «Близнюківський ліцей Близнюківської районної ради Харківської області».

А також всі присутні отримали задоволення від виступів команд: Уплатнівської ЗОШ І-ІІІ ст., Садовської ЗОШ І-ІІІ ст., Олексіївської ЗОШ І-ІІІ ст., КЗ «Криштопівський ліцей Близнюківської районної ради Харківської області», Берестівської ЗОШ І-ІІІ ст., Софіївської Першої ЗОШ І-ІІІ ст., Острівщинської філії КЗ «Близнюківський ліцей Близнюківської районної ради Харківської області».

Переможці та учасники районного фестивалю дружин юних пожежних отримали Грамоти, цінні подарунки відділу освіти, молоді та спорту Близнюківської районної державної адміністрації та Близнюківського районного сектору Головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області.

  

  

  

  

  

Переглядів: 269 | Додав: Kochegar | Дата: 2019-03-15

    06.03.2019 в   Харківському обласному театрі опери та балету ім.Лисенка відбулась  пресконференція  фіналістів  2017 року обласного етапу Національного конкурсу дитячої творчості «Яскраві діти України» за участю  Ярослава Москаленка, Народного депутата України, засновника Громадської організації «Яскраві діти України»  та  Юлії Світличної, голови Харківської обласної державної адміністрації.   

     Від нашого району у пресконференції  взяла участь Вікторія Денисюк,  учасниця першого сезону конкурсу «Яскраві діти України», вихованка Близнюківського Будинку дитячої та юнацької творчості, учениця 7 класу  КЗ «Близнюківський ліцей Близнюківської районної ради Харківської області» та Світлана Григорівна Луньова, керівник гуртка  естрадної пісні  Близнюківського Будинку дитячої та юнацької творчості, вчитель музичного мистецтва КЗ «Близнюківський ліцей Близнюківської районної ради Харківської області». Після закінчення  пресконференції  були глядачами  другого сезону конкурсу «Яскраві діти України».

     Це свято музики та яскравих талантів подарували найталановитіші діти з різних куточків Харківщини.

  

  

 

Переглядів: 266 | Додав: Kochegar | Дата: 2019-03-13

На передодні Міжнародного жіночого дня вихованці Близнюківського БДЮТ вітали своїх матусь, бабусь, сестричок з першим весняним святом. Підготували святкові поздоровлення, ніжні пісні, вірші, веселі гуморески, запальні танці.

Свої вітання дарували вихованці гуртків: «Образотворче мистецтво», «Хореографія», «Бісероплетіння», «Естрадна пісня», «Дебати». Завдяки учасникам свята «Дорога за сонечком» в залі панував веселий та святковий настрій.

Зі святом вас, любі жінки! Нехай весна квітне не тільки на вулиці, але і в душі кожного із вас, а краса радує всіх оточуючих. Щастя вам, благополуччя і гармонії. Бажаємо, щоб у вашому житті всі дні були сонячними, яскравими та незабутніми, щоб у ваших домівках завжди було затишно і тепло.

Любові вам, ніжності, кві­тів і завжди весняного на­строю.

   

 

   

  

 

Переглядів: 282 | Додав: Kochegar | Дата: 2019-03-06

2 березня 2019 року вихованці Близнюківського Будинку дитячої та юнацької творчості взяли участь в обласних змагання з шахів «Шахова корона», які відбулися на базі Комунального закладу «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості».

Вперше в змаганнях такого рівня взяли участь Благодєрова Олеся, Жиров Дмитро, Мухай Олексій, вихованці гуртка «Юний захисник Вітчизни», керівник команди Московченко Д.В. керівник гуртка «Юний захисник Вітчизни». 

   

Переглядів: 255 | Додав: Kochegar | Дата: 2019-03-06

22 лютого 2019 року в приміщенні Близнюківського Будинку дитячої та юнацької творчості відбулося чергове засідання районної ради старшокласників «Імпульс» в якому взяли участь 13 шкільних лідерів, члени районної ради старшокласників та їх координатори. Кожна шкільна рада старшокласників представляла свій соціальний проект, який заслуговував на увагу.

Під час засідання лідери торкнулися питання дозвілля та запропонували провести районні весняні танцювальні батли, за що одноголосно проголосували.

  

  

Переглядів: 239 | Додав: Kochegar | Дата: 2019-02-25

21 лютого 2019 року начальником Близнюківського бюро правової допомоги Тищенко Л.О. спільно з начальником Близнюківського відділу ДРАЦСу Закорко Я.В., інспектором Близнюківського РС філії ДУ «Центр пробації» в Харківській області старшим лейтенантом внутрішньої служби Соловйовим Ю.А. проведено заняття з елементами гри на тему «Як протидіяти булінгу і відстояти свої права» для вихованців Близнюківського будинку дитячої та юнацької творчості.

В ході заняття організатори заходу розповіли дітям, що булінг – це насильство. Його поділяють на види: фізичне, психологічне, економічне, сексуальне та із застосуванням засобів електронних комунікацій (кібербулінг). Ознаками булінгу є повторюваність (систематичність), наявність сторін, а саме: кривдника, потерпілого, спостерігачів, обов’язково при цьому завдається шкода та, як правило, булінг вчиняється у закладах освіти щодо дітей або вчителів. Окрему увагу присутніх звернули на те, що 19 січня 2019 року набрав чинності Закон, за яким закріплено поняття «булінгу» та відповідальності за вчинення таких дій. Зокрема, за вчинення булінгу передбачена адміністративна відповідальність у вигляді штрафу від 850-1700 грн. або 20-40 годин громадських робіт; за булінг, вчинений групою осіб або повторно протягом року - 1700-3400 або 40-60 годин громадських робіт, а за неповідомлення керівником закладу освіти про випадки булінгу – 850-1700 грн. або до 1 місяця виправних робіт відрахуванням до 20% заробітку.

З особливим інтересом діти переглянули відеоролики «Безпечна школа» та «Зупинемо булінг». По завершенню перегляду відеоматеріалу з вихованцями було опрацьовано алгоритм протидії булінгу за допомогою формули “stop-talk-walk”.

STOP: Зберігайте спокій! Ввічливо зупиніть кривдника, намагайтесь

уникнути сварки. Ні в якому разі не вступайте з ним в бійку.

TALK: Говоріть спокійно і впевнено. Зазначте, що подібне ставлення до

себе вам не подобається і ви не збираєтеся це терпіти. Повідомте

агресора, якщо він не припинить свою поведінку, ви будете змушені

повідомити дорослим (вчителям, батькам).

WALK: Якщо є можливість, зробіть вигляд, що вам байдуже і йдіть геть.

Вказана формула може допомогти учням запобігти булінгу.

Окрім цього, діти грали в гру «Це булінг чи ні?». Під час якої за допомогою розгляду практичних ситуацій вчилися визначати чи є та чи інша ситуація проявом булінгу.

По закінченню діти отримали буклети, наліпки з інформацією про булінг та права дітей.

  

Переглядів: 264 | Додав: Kochegar | Дата: 2019-02-25

21 лютого 2019 року на базі Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна відбулася ХІІІ Всеукраїнська філософська історико-краєзнавча конференція учнівської молоді «Пізнай себе, свій рід, свій нарід». Близнюківський район представляла делегація від Добровільської ЗОШ І-ІІІ ступенів у складі:

Горбань Марини, учениці 7 класу Добровільської ЗОШ І-ІІІ ступенів;

Пасьович Наталія, учениці 11класу Добровільської ЗОШ І-ІІІ ступенів;

Карнаух Наталії Олексіївни, вчителя української мови та літератури Добровільської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Пасьович Наталія виступила з науково-дослідницькою роботу «Моє село, як довго воно існуватиме?», за що нагороджена Грамотою КЗ «Харківська обласна станція юних туристів» та книгою з тезами науково-дослідницьких робіт учасників ХІІІ Всеукраїнської філософської історико-краєзнавчої конференції учнівської молоді .

  

Переглядів: 283 | Додав: Kochegar | Дата: 2019-02-25

12 лютого 2019 року в Близнюківському Будинку дитячої та юнацької творчості на передодні Дня Святого Валентина відбулася конкурсно-розважальна програма «У чарах кохання».

День Святого Валентина – це свято любові, свято найкращого почуття, яке окрилює, дає сили і натхнення, радість і захоплення. І завдячуючи якому продовжується життя на землі.

Конкурсно-розважальну програма відкрили ведучі Ірина Лобановська та Даша Захаренко. До уваги глядачів була представлена сценка «Лісова Мавка».

Всіх учасників конкурсно-розважальної програми чудовими номерами привітали вихованці гуртків естрадної пісні та «Хореографія».

Ведуча Олена Миколаївна Тищенко провела різноманітні цікаві конкурси з учасниками. Конкурсанти майстерно виконували різні веселі завдання конкурсів.Переможці конкурсів отримали солодощі.

І нехай у житті кожного завжди поряд буде кохання і любов до матері і батька, до землі любов одне до одного. Чекайте світлого частого кохання. І воно обов’язково прийде до ваших сердець. Надійтеся й вірте в це всією душею.

   

  

Переглядів: 266 | Додав: Kochegar | Дата: 2019-02-20

08 лютого 2019 року у Близнюківському Будинку дитячої та юнацької творчості завершився районний конкурс екологічних агітбригад. Цьогорічна тематика виступів шкiльних екологiчних агiтбригад: « Моя мала Батькіщина»

У конкурсі взяли участь Одинадцять команд з шкіл району. Відкрила конкурс та представила команди Мургулія Кіра, вихованка Будинку творчості, яка в своєму виступі звернула увагу на екологічні проблеми людства, які потрібно вирішувати негайно. Перед початком виступів команд всім присутнім побажав успіху Бондаренко Леонід Володимирович, начальник відділу освіти, молоді та спорту Близнюкiвської районної державної адмiнiстрацiї

Визначити кращих цього дня було досить складно, адже за словами членів журі – команди демонстрували змістовні та цікаві виступи в яких вдалося розкрити актуальність екологічних проблем в Близнюківському районі.

Місця визначилися таким чином:

І місце – команда «Екос» КЗ «Самійлівський ліцей Близнюківської районної ради Харківської області»

ІІ місце – команда «Оберіг» Лукашівської ЗОШ І-ІІІ ст. імені Олега Чепеленка

ІІІ місце – команда « БПО» Бурбулатівської філії КЗ «Близнюківський ліцей Близнюківської районної ради Харківської області»

Наступні місця розприділилися таким чином:

Команда «Еколенд» КЗ «Близнюківський ліцей Близнюківської районної ради Харківської області»

Команда «Фортуна» Верхньосамарської ЗОШ І-ІІІ ст.

Команда «Грінпіс» Садовської ЗОШ І-ІІІ ст.

Команда «Сонцеграй» Олексіївської ЗОШ І-ІІІ ст.

Команда «Еколог» Новонадеждинської ЗОШ І-ІІІ ст.

Команда ««Екоцвіт» КЗ «Криштопівський ліцей Близнюківської районної ради Харківської області»

Команда «Еколог» Добровільська ЗОШ І-ІІІ ст.

Команда «GLOBAL» Уплатнівська ЗОШ І-ІІІ ст.

 

Наразі відеоматеріали виступу переможця та електронний варіант сценарію буде передано до КЗ «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості».

Окрему подяку відділ освіти, молоді та спорту Близнюківської РДА, адміністрація Близнюківського Будинку дитячої та юнацької творчості висловлює вчителям-організаторам, які підготували команди до участі та не припиняють звертати увагу підростаючого покоління на екологічні проблеми нашого району.

  

  

  

  

  

  

Переглядів: 353 | Додав: Kochegar | Дата: 2019-02-11

11 січня 2019 року цікаво та весело пройшла конкурсно-розважальна гра "Хто зверху". Урочисто було представлено членів команд: Клеменка Олега, Копу Івана, Даценка Артема, Водолажську Анастасію, Шаповалову Альбіну, Дубровську Дашу. Капітанами команд були колишні вихованці Близнюківського Будинку дитячої та юнацької творчості, а нині студенти вузів - Юлія Тарасюк і Іван Фареник. Члени команд та всі присутні в залі отримали задоволення від захоплюючої боротьби під час проведення конкурсів.

  

  

Переглядів: 246 | Додав: Kochegar | Дата: 2019-01-15

« 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 45 46 »
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
Педагогічна преса

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz