Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПонеділок, 2024-05-20, 5:27 PM

Близнюківський Будинок дитячої та юнацької творчості


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 101
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » Архів матеріалів

03.05.2019 в Близнюківському Будинку дитячої та юнацької творчості проведено конкурс читців серед учнів закладів загальної середньої освіти  району та вихованців Близнюківського БДЮТ «Вічний вогонь вимагає: Миру і щастя живим.», присвячений 74-річниці Перемоги над нацизмом.

 

Багато років пройшло з часів Великої Вітчизняної війни, виросли нові покоління, але пам’ять про війну залишається у наших серцях, тому що неможливо забути ту біль і страждання, що випали на долю наших дідів та прадідів, бабусь та прабабусь, як неможливо оживити загиблих у боях чи померлих від голоду під час страшної війни.

Конкурс відкрили ведучі Сукова Анна та Фартух Ірина, чудовий танок всім присутнім подарували вихованці Близнюківського БДЮТ.

Учасників конкурсу привітали почесні гості: Станіслав Олексійович Подереча – заступник голови Близнюківської районної державної адміністрації, Борис Володимирович Мухін – радник голови Близнюківської районної ради, Геннадій Степанович Король – Близнюківський селищний голова

В конкурсі читців взяли участь 35 учасників. За підсумками роботи журі переможцями конкурсу стали:

молодша група: І місце – Себко Марія, учениця Бурбулатівської філії КЗ «Близнюківський ліцей», ІІ місце – Копа Мар’яна, учениця КЗ «Близнюківський ліцей», Бухтіярова Дарина, учениця Софіївської Першої ЗОШ І-ІІІ ст., ІІІ місце – Пальчак Анатолій, учень Верхньосамарської ЗОШ І-ІІІ ст., Заборонюк Юлія, учениця Садовської ЗОШ І-ІІІ ст., Жук Вікторія, учениця Добровільської ЗОШ І-ІІІ ст.

середня група: І місце – Дурноколенко Дарина, учениця Уплатнівської ЗОШ І-ІІІ ст., ІІ місце – Мургулія Кіра, вихованка Близнюківського БДЮТ, Білик Анна, учениця Бурбулатівської філії КЗ «Близнюківський ліцей», ІІІ місце – Гулько Назар, учень Добровільської ЗОШ І-ІІІ ст., Чуприна Марія, учениця КЗ «Близнюківський ліцей», Марченко Олександр, учень Садовської ЗОШ І-ІІІ ст.

старша група: І місце – Фартух Ірина, учениця КЗ «Близнюківський ліцей», ІІ місце – Пасьович Наталія, учениця Добровільської ЗОШ І-ІІІ ст., ІІІ місце – Дубровська Марія, учениця Садовської ЗОШ І-ІІІ ст.

Всі учасники конкурсу за перемогу та активну участь були нагороджені Грамотами відділу освіти, молоді та спорту Близнюківської РДА та отримали солодкі подарунк від Анатолія Русецького, депутата Харківської обласної ради.

За традицією учасники конкурсу вшановували пам'ять загиблих у жорстокій війні, покладанням квітів до пам’ятника Воїну визволителю в центрі селища Близнюки.

  

  

  

  

  

 

Переглядів: 220 | Додав: Kochegar | Дата: 2019-05-03

З 10.04 по 30.04.2019 в Близнюківському БДЮТ проходять:

районна виставка-акція «SOS вернісаж, або друге життя відходів», присвячена Всесвітньому Дню Землі

районний етап Всеукраїнського конкурсу декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край»

районна виставка-конкурс писанкарства «Українська Великодня Писанка»

  

Переглядів: 227 | Додав: Kochegar | Дата: 2019-04-22

12 квітня в Україні відсвяткували День працівників ракетно-космічної галузі та Міжнародний день авіації та космонавтики. Свято присвячене першому польоту людини в космос.

Свято відзначається щорічно в один і той же день, 12 квітня, в пам’ять про перший політ людини в космос. 12 квітня 1961 року космонавт Юрій Гагарін на космічному кораблі «Восток» вперше в світі облетів орбіту Землі. Запуск був здійснений під керівництвом відомого українського конструктора Сергія Корольова. Гагарін стартував з космодрому «Байконур» на кораблі «Восток-1» і пробув у космосі 108 хвилин.

На запрошення адміністрації КЗ «Близнюківський ліцей» керівник гуртка Остополець Б.І. та вихованці гуртка «Космічного макетування та моделювання» здійснили запуск моделей космічної техніки.

Вихованці Близнюківського БДЮТ займаються розробками і виготовляють діючі моделі космічних ракет та літаків та дізнаються про новини ракетно- космічної галузі.

  

Переглядів: 223 | Додав: Kochegar | Дата: 2019-04-15

12 квітня 2019 року в Близнюківському БДЮТ відбувся турнір з інтелектуально-пізнавальної гри «Що? Де? Коли?», в якому взяли участь команди: КЗ «Самійлівський ліцей», Добровільської ЗОШ І-ІІІ ст., КЗ «Близнюківський ліцей», Садовської ЗОШ І-ІІІ ст., Уплатнівської ЗОШ І-ІІІ ст., Верхньосамарської ЗОШ І-ІІІ ст.

Турнір проведено за ініціативи представників Харківської обласної Ліги «Що? Де? Коли?» В ході турніру команди відповідали на цікаві запитання. До фіналу ввійшли команди КЗ «Самійлівський ліцей», Добровільської ЗОШ І-ІІІ ст., Садовської ЗОШ І-ІІІ ст.

Висловлюємо велику подяку ініціаторам і організаторам гри, а саме: ведучому гри Глібу Тимошенку, члену координаційної ради з патріотичного виховання при Харківській обласній державній адміністрації, Бєлаш Юрію, режисеру обласної Ліги «Що? Де? Коли?», Степаненко Валерію, звукорежисеру обласної Ліги «Що? Де? Коли?», Неумивакіній Ользі, голові Харківського відділення Ліги українських клубів інтелектуальних ігор, неодноразовій чемпіонці України з гри «Що? Де? Коли?», володарю Кришталевої Сови.

  

Переглядів: 238 | Додав: Kochegar | Дата: 2019-04-15

12.04.2019 всіх талановитих дітей Близнюківщини зібрав разом щорічний районний відбірковий тур Харківського обласного творчого фестивалю «Молоді таланти Харківщини»

Він особливий тим, що відкриває нові імена, дає можливість спілкування, можливість розкрити свій творчий потенціал .

Відкрили фестиваль ведучі Дубровська Марія, Малиш Михайло, учні Садовської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Для визначення переможців прибули спеціалісти з м. Харкова: Карпов Андрій, провідний фахівець Харківського обласного центру молоді, спеціаліст з напрямку сучасних молодіжних субкультур, Панайотов Григорій, керівник фестивалю, начальник відділу з організації дозвілля та масових заходів, Старикова Олена, заслужена артистка України, солістка схід Опера, доцент кафедри сольного співу Харківського національного університету мистецтв імені Котляревського,Тележний Максим, фіналіст першого сезону «Україна має талант», засновник брейкінг студії H-Blast

Привітала учасників з відкриттям фестивалю і початком весни заступник голови Близнюківської районної державної адміністрації Олена Вікторівна Ляпкало. Фестиваль проводився за такими номінаціями: вокальні та інструментальні ансамблі, вокал, хореографія. Конкурсантів фестивалю було відмічено за рівнем акторської майстерності, підбором репертуару, драматургією та режиссурою.

По закінченню фестивалю учасників вітали Олена Вікторівна Ляпкало та всі члени журі, які вручили Грамоти Близнюківської районної державної адміністрації та Близнюківської районної ради.

Такі події надовго запам`ятовуються дітям, пробуджують в дитячих сердечках добро і радість, любов і надію, бажання стати кращими. І ми сьогодні в цьому переконалися.

  

  

Переглядів: 215 | Додав: Kochegar | Дата: 2019-04-15

10 квітня 2019 року в Харківському регіональному НАДУ відбулося чергове заняття Школи лідерів учнівського самоврядування шкіл районів та міст Харківської області, в якому взяли участь понад 110 учнів. Від Близнюківського району були присутні члени Близнюківської районної ради старшокласників «Імпульс», а саме: Григоренко Анна, Копа Іван, Кобзар Діана, Гламаздін Дмитро, Юрченко Ангеліна (учні Близнюківського ліцею), Дубровська Марія і Малиш Михайло (учні Садовської ЗОШ І-ІІІ ст.) та координатор ради старшокласників «Імпульс» Маник І.В.

З учнями зустрівся заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Бабічев Анатолій Валерійович та відповів на їх багаточисельні питання щодо розвитку лідерського учнівського руху підготовки творчих проектів учнів та вдосконалення лідерських якостей учнівської молоді. Перед учнями також виступили завідувач кафедри інформаційних технологій і систем управління Орлов О.В. та професор кафедри політології та філософії Крутій О.М.

  

Переглядів: 259 | Додав: Kochegar | Дата: 2019-04-11

2 квітня 2019 року у Близнюківському Будинку дитячої та юнацької творчості відбулася урочиста церемонія проводів на строкову службу до лав Збройних Сил України.

Із найкращими словами побажання виступили перед новобранцями перший заступник голови Близнюківської районної державної адміністрації Василь Протасов, радник голови Близнюківської районної ради Борис Мухін, які побажали юнакам міцного здоров’я, успіхів, з честю виконати почесний обов’язок громадянина України, змужнілими і здоровими повернутися додому, де на них чекатимуть їхні батьки та рідні.

З щирими, теплими словами до призовників звернулися тренер вищої категорії гирьового спорту, почесний громадянин Близнюківщини Тарас Осипа та Криштопівський сільський голова Олександр Линник.

Військовий комісар Близнюківського військового комісаріату, майор Антон Горобець зачитав наказ про призов призовників та рекомендував призовникам частіше писати своїм батькам, бо батьківське слово має велику силу та безумовно буде допомагати при проходженні військової служби.

Від імені батьків благословила юнаків на добру службу мати призовника Валентина Пономаренко та почастували присутніх запашним короваєм. Урочисту клятву Призовника зачитав Володимир Пономаренко.

Працівники районного Будинку культури, вихованці Будинку творчості подарували призовникам та всім присутнім чудові музичні привітання.

  

  

Переглядів: 230 | Додав: Kochegar | Дата: 2019-04-02

Згідно плану роботи на весняні канікули, 26 березня 2019 року в Близнюківському Будинку дитячої та юнацької творчості відбувся турнір з шашок та шахів.

Переможці нагороджені Грамотами Близнюківського Будинку дитячої та юнацької творчості.

Переможцями стали:

шашки:

І місце – Новік Анжела, вихованка гуртка « Дебати»

ІІ місце – Ключка Владислав, вихованець гуртка «Дебати»

ІІІ місце – Борисовський Анатолій.

Шахи:

І місце – Ключка Владислав, вихованець гуртка «Дебати»

ІІ місце – Борисовський Анатолій

  

Переглядів: 218 | Додав: Kochegar | Дата: 2019-03-26

22.03.2019 З метою організації активного змістовно-тематичного дозвілля та підтримки творчо-обдарованих дітей, підлітків та молоді, в Близнюківському Будинку дитячої та юнацької творчості проведено відбірковий етап районного фестивалю дитячої творчості «Молоді таланти Харківщини».

Фестиваль проводиться за такими номінаціями:

- вокал;

- хореографія;

- вокальні та інструментальні ансамблі;

- напрямки сучасних молодіжних субкультур.

Репертуар виконавців:

- українська лірична пісня

- пісні рідного краю;

- естрадна пісня;

- авторська пісня.

До фінального етапу районного фестивалю, який відбудеться 12 квітня 2019 року об 11 годині в районному Будинку культури, за рішенням журі, пройшли наступні учасники:

номінація – вокал, молодша група (до 9 років)

Галаган Єлизавета, учениця Садовської ЗОШ І-ІІІ ст.

номінація – вокал, середня група (10-14 років)

Скрипніченко Валерія, учениця КЗ «Криштопівський ліцей Близнюківської районної ради Харківської області»,

Дяченко Ганна, учениця Садовської ЗОШ І-ІІІ ст.,

Піскорська Валерія, учениця Садовської ЗОШ І-ІІІ ст.,

Галаган Софія, учениця Садовської ЗОШ І-ІІІ ст.,

номінація – вокал, старша група (15-18 років)

Шесталюк Валентина, учениця Новонадеждинської ЗОШ І-ІІІ ст.

Гаврилова Наталія, учениця Уплатнівської ЗОШ І-ІІІ ст.

номінація – вокальні та інструментальні ансамблі, молодша група ( до 9 років)

Ансамбль «Співограй» КЗ «Близнюківський ліцей Близнюківської районної ради Харківської області»

Середня група (10-14 років)

Тріо « Тріумф» Садовської ЗОШ І-ІІІ ст.,

Ансамбль «Веселка» Садовської ЗОШ І-ІІІ ст.,

Ансамбль «Перлинка» Садовської ЗОШ І-ІІІ ст.,

Гурт «Непоседы» Близнюківський Будинок дитячої та юнацької творчості.

   

  

  

  

  

  

Переглядів: 251 | Додав: Kochegar | Дата: 2019-03-22

З 18.03.2019 по 22.03.2019 в Близнюківському Будинку дитячої та юнацької творчості проходить виставка плакатів дружин юних пожежних з метою дотримання правил безпеки під час виникнення надзвичайних ситуацій та ознайомлення з комплексами заходів щодо забезпечення пожежної безпеки об’єктів.

Основною ідеєю цих плакатів є формування в учнівської молоді поваги до професії рятувальника, залучення її до вивчення історії пожежно-рятувальної справи та популяризації серед дітей і молоді здорового способу життя.

 

Вивчіть правила пожежні,

Будьте завжди обережні.

Знає хай дитина кожна:

Жартувать з вогнем не можна.

  

Переглядів: 245 | Додав: Kochegar | Дата: 2019-03-22

« 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 45 46 »
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
Педагогічна преса

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz